Získejte demoverzi Edgecam zdarma

Edgecam je kompletní softwarové CAM řešení jak pro produkční obrábění, tak i pro výrobu tvarových forem a zápustek. S kompletním rozsahem 2 až 5-osých frézovacích cyklů, s podporou pro soustružení a soustružnicko/frézovací centra, v kombinaci s dokonalou CAD/CAM integrací a důmyslnými automatickými nástroji, je Edgecam jediný CAM software který kdy budete potřebovat.
4-osé frézování
Edgecam Solid Obráběč načítá nativní data ze všech hlavních CAD systémů , čímž  zamezuje případným problémům s převodem dat přes rozhrani třetích stran. Při obrábění Solid Modelů Edgecam automaticky rozpoznává útvary, kterým je následně přiřazena obráběcí startegie. Vazba drah na útvary a model je plně asociativní.
Každé průmyslové odvětví má své specifické nároky na výrobky vysoké kvality. Zkušenosti uživatelů z mnoha oborů jsou neustále přenášeny do vývoje. Díky tomu má zákazník jediněčnou šanci využít těchto znalostí a metod a použít je pro dosažení těch nejlepších možných výsledků. Rozsáhlá zákaznická základna pokrývá trh v tak širokých oblastech průmyslu, jako například:
4-osé soustružení

http://www.edgecamcz.cz/ke-stazeni/edgecam/

Naposledy změněno: neděle, 24. listopadu 2019, 06.02